Camarosource Forum

 
Login with a social network:
  • Home
  • Register
  • Advertise
  • Members
  • New Posts
  • Contact Us
  • Store
  • Photo's
  • Reviews
  • Classifieds
  • Camaro Info Database
Welcome to CamaroSource.ca
camarosource
Welcome Guest,

You are currently viewing our forum as a Guest, which gives you limited access to view most posts. JOIN our community, and gain full access to not only the message board, but our other many features of the site such as Classifieds, Camaro Gallery, and our Product Reviews as well as other features that will become active at a later date.

Registering with us FREE, fast and a very simple step, join the Camarosource.ca community today!

Already a member? Login to gain full access Now!

Thanks for stopping by.
Username

Password

Log me on automatically
Login with a social network:

Search found 2 matches

Return to advanced search

it is an 84 camaro with a v6 engine
by chuck6860
Tue Jul 23, 2002 7:08 am
 
Forum: Engine / Fuel / Starting / Charging System
Topic: starting problems
Replies: 6
Views: 1406
ok, here's the problem, key turns and all it does is buzz, no crank, nothing. I had the battery tested and charged and it's fine, changed the ignition switch, put new battery cables on there and had the starter checked and it's "supposed" to be fine. still nothing, however when I try bridging the b...
by chuck6860
Mon Jul 22, 2002 10:51 am
 
Forum: Engine / Fuel / Starting / Charging System
Topic: starting problems
Replies: 6
Views: 1406

Return to advanced search

cron